Tjejmiddag | HejsanAlexs

HejsanAlexs

Annons

Tjejmiddag

Jag har fått en massa frågor ang vad vi gör på våra middagar, vad vi äter, vad man ska ha på sig osv osv! Så jag tänkte göra ett litet inlägg om det nu!
 
 
Maten:
Försök att se till att göra något som många gillar och som inte är allt för jobbigt och kräver alldeles för mycket fix, för det är ju tråkigt att behöva vara borta från middagen för att fixa maten. En klassiker är att köra på pastasallad och kyckligspett. Vet inte hur många middagar jag har ätit det på, haha! Men de är verkligen syper smidigt, pastasallanden är ju kall så den akn man förbereda. Och kycklingspetten sätter man ju bara in i ugnen en snabbis! Annars tycker jag att småplock är väldigt bra, de går ju också att förbereda liksom!
 
På mina middagar har jag haft Chiken Thai och Africana, det är också hyfsat lätt att förbereda och det är egentligen bara att värma och koka ris när det är dags.
 
Kläder:
Oftast så har vi inga speciella teman och då får man ju såklart ta på sig vad man vill, men man kan ju ändå prata lite med kompisarna och höra vad dom tänkt att ha på sig så man vet ungefär hur uppklädd man skall vara. Men på vissa middagar har vi haft teman, de kan vara att alla får en färg, maskerad, finklädd osvosv. Då är det lättare att veta vad man ska ha på sig kanske, eller vilka ramar man skall tänka inom liksom. 
 
På mina middagar har jag haft temat “finklädd” och maskerad fast med masker, inte dräckter!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats